Alt hvad du skal vide før du sætter dig ind i en elbil

Skal din næste Škoda være en elbil? Så har du sikkert mange spørgsmål vedrørende skiftet til elektrisk mobilitet. På Škodas blog Nye Veje får du svar på de fleste.

Springet fra en traditionel benzin eller dieselbil er langt nemmere end du måske tror. Men naturligvis er der forskelle. Forskelle, som betyder en række fordele. Fx er støjniviauet som regel en del lavere og pladsforholdene bedre i en elbil. Desuden er rækkevidden for elbiler er vokset markant, så det nu dækker de flestes normale kørselsbehov. Det har fået flere og flere danskere til at gå over til elbil, når bilen skal skiftes ud. Blandt andet til Enyaq iV, som siden lanceringen har været en af danmarks mest populære elbiler.

Svar på det meste

Škodas blog Nye Veje har svarene på de fleste spørgsmål, der måtte trænge sig på før skiftet til elbil. Fx omkring betjeningen af bilens funktioner, hvordan det er at køre i en elbil, hvordan og hvor du kan oplade, og hvordan du betaler for strøm til bilen.

Så er der selvfølgelig også spørgsmålet om rækkevidde, ladetid og batteriets levetid.

Læs mere på bloggen og henvend dig gerne til os, hvis du har flere spørgsmål, eller måske ligefrem har fået appetit på at komme bag rattet og få din debut i en af vores demo-elbiler.

Læs Nye Veje

Kontakt os


bbb61dac-1c11-4c12-b820-3e28ccd9ada4_638114530066045067.jpg