Det er højsæson for stenslag

Den kolde vinter byder på ekstra udfordringer på vejene. Skulle det uheldige ske, at bilen får et stenslag, er det ikke ligegyldigt, hvor du får ruden repareret.

Når frosten sætter ind opstår der mange steder slaghuller og sprækker i vejene. Desuden er der mere grus og småsten på veje, som jævnligt bliver ryddet og saltet. Derfor er risikoen for at få et stenslag større i vintermånederne.

I første omgang kan vi forsøge at reparere stenslaget. Hvis du kommer til os så hurtigt som muligt, kan det muligvis ske på en måde, så man næsten ikke kan se, at ruden er repareret. Hvis stenslaget er så kraftigt, at ruden skal udskiftes, er det vigtigt at du har veluddannede fagfolk til at gøre det. 

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

5 fordele ved en Škoda Original-forrude

  1. Kvalitet: En ny Škoda Original-forrude bliver monteret korrekt i henhold til fabrikkens forskrifter.

  2. Sikkerhed: En Škoda Original-forrude er lavet af sikkerhedsglas, som støtter frontairbaggene og splintrer mindre.

  3. Komfort: En Škoda Original-forrude beskytter mod støj, skærmer mod solens stråler og holder kabinen køligere om sommeren.

  4. Kompatibilitet: En Škoda Original-forrude er afstemt til din Škoda assistentsystemer, f.eks. Lane Assist og regnsensor, som har kamera og sensor i toppen af forruden.

  5. Stabilitet: Din Škoda forrude er limet sammen med karrosseriet som en bærende del. Derfor har forrudens styrke og montering betydning for karrosseriets vridningsstabilitet. Et vridningsstabilt karrosseri giver bedre og mere sikre køreegenskaber i sving og ved undvigemanøvre.

 Har du allerede fået et stenslag, bør du booke tid hurtigst muligt for at minimere skaden.

Book tid på værkstedet

Kontakt os