Se lyst på efteråret

Få tips og tricks til at sikre dig og dine medtrafikanter i de kommende mørke tider. For mørket æder sig ind på de lyse timer, og derfor er det ekstra vigtigt, at du har det optimale udsyn i din Škoda

Det er først og fremmen din og dine passagerers sikkerhed, som er i fokus, når Škoda Danmark giver dig en række forskellige tips til at komme godt og sikkert gennem vinterhalvåret i en artikel på Skoda.dk. Her vanker der et enkelt:

Velfungerende og rene lygter er alfa og omega

Hvis der er noget på din bil, der er vigtigt for sikkerheden, især i den mørke tid på året, er det lygterne. Du kan tjekke alle lygter og pærer, når bilen er parkeret og helst i mørke. Tænd og sluk for alle lygter, og gå rundt om bilen for at tjekke, at de virker – det kan være en fordel at være to personer til opgaven, så du også kan tjekke bremse- og baklys. Er der symboler på din lysknap, som du ikke ved, hvad medfører, kan du også lære dem at kende på denne måde. 

Hvis der er pærer, der er sprunget, skal de naturligvis skiftes, og her må du ikke gå på kompromis. Du bør vælge forlygtepærer i en god kvalitet. De holder længere og giver et bedre lys. Vores reservedelsafdeling har kun kvalitetspærer og vi hjælper gerne med at skifte dem. Her kan du samtidig få kontrolleret lygtestillingen, så kørebanen foran dig er optimalt oplyst – både ved nær- og fjernlys – ligesom du sikrer, at du ikke blænder modkørende. 

Se resten af Skodas tips og tricks her

76c24a83-676c-4008-a4cc-ab6a94fd177d_637998803913775768.jpg