Tips til kør selv-ferien

Sommerferien nærmer sig hastigt, og det er en god idé at udvise rettidig omhu med planlægningen. Vi giver dig derfor lidt nyttige ferietips her.

Uanset hvor turen går hen, kan der nemt smutte en detalje eller to i planlægningen af bilturen. Her giver vi en række nyttige ferietips, som hjælper dig godt på vej til en god sommerferie.

En god ferie starter med at have styr på bilen, oppakningen, papirerne, sikkerheden og børnene. Derudover er det en god idé at have styr på de regler, der gælder i de forskellige lande og byer, du passerer i løbet af de kommende uger, hvilke papirer, du skal huske at have med og meget mere. 

ŠKODA har samlet en række nyttige tips og idéer på deres hjemmeside, som vi anbefaler dig at læse igennem når du forbereder familiens biltur. 

Læs artiklen på  ŠKODAs hjemmeside


1731b8c1-01d2-4ae0-995b-c66e07626843_637273099745818671.jpg


Skal du benytte tagboks?

Hvis der skal bruges ekstra plads til ferieturen, er en tagboks løsningen for mange. Der findes en række gode tips og idéer til, hvordan du udnytter pladsen optimalt og pakker tagboksen, så den påvirker bilens køreegenskaber mindst muligt.

FDM har samlet ti gode råd til kør selv-ferierende i en artikel.

Læs artiklen fra FDM

Specielt til campingfolket

Selvom du er rutineret campist, er det en god idé at få genopfrisket de vigtigste råd og vink til en sikker tur ud i ferielandet. SOS International har tidligere bragt en artikel, som indeholder en række gode råd til dem, der skal have en campingvogn på slæb.

Se artiklen her

ŠKODA Vejhjælp

Hvis du imod forventning skulle blive udsat for et driftstop undervejs, er hjælpen indenfor rækkevidde med ŠKODA Vejhjælp. Det gælder også, når du tager bilen med på ferie i udlandet. ŠKODA Vejhjælp følger med i købet, når du får serviceret din bil hos os.

Mere om ŠKODA Vejhjælp